Kursan'da Turnuva Heyecanı

Kursan’da Turnuva Heyecanı

BİLARDO’DA KURSAN’IN SEMİH SAYGINER’İ, MASA TENİSİNDE, TAVLADA VE SATRANÇTA KURSAN’IN BİRİNCİLERİ KIRAN KIRANA BİR YARIŞMAYLA KARŞI KARŞIYA GELDİLER:

 

YARI FİNAL:

KURSAN’ın kendi bünyesinde bulunan sosyal aktivite odası geçtiğimiz günlerde en dolu günlerini yaşadı. Yarı final ve final olmak üzere2 etapta düzenlenen turnuvaya talep oldukça yüksekti. Yarı final heyecanıyla bir araya gelen yarışmacılar oldukça çekişmeli saatlerin ardından  yarı final birincilerini çıkardılar. Heyecanla geçen bir haftanın sonunda final için bir araya gelindi.

FİNAL:

Bir sonraki cumartesi iple çekildi ve hazırlıklar yapıldı. Ardından heyecanla beklenen final günü, birincilerin sevinciyle maluplarınsa galipleri tebrik etmesiyle sona erdi.Finans Yöneticimiz ORHAN ÇELİK büyük bir atak yaparak hem bilardo da hem de masa tenisinde birinciliği tek başına sırtlandı. (Böyle bir yük dostlar başına…)

   Birinciler ödüllerini gururla alırken, arkadaşlarımızın başarılarının hayatlarının tüm dilimlerinde olmalarını temenni eder; başarılar dileriz.

  Bir sonraki turnuvada buluşmak dileğiyle iyi olan kazansın…

© 2021 Kursan, Tüm Hakları Saklıdır.

ÜST